Stärkande resa

21 oktober 2019 admin

Nu har höstens mörker och kyla kommit igång på riktigt. De varma ljusa sommardagarna är ett minne blott och tröttheten kommer krypande. Orken finns inte riktigt där längre och man känner att immunförsvaret får jobba på högvarv för att hålla alla förkylningar och andra sjukdomar borta. Det är nu man behöver bli lite extra ompysslad och känna att man får riktigt med vila de dagar man är ledig. Ett väldigt bra sätt att ta igen sig och sätta lite guldkant på tillvaron är att ta en weekend eller varför inte en hel vecka på ett mysigt hotell som erbjuder allt från god mat, sköna sängar, ett välutrustat gym och en underbar avslappnande relaxavdelning. 

För att slippa stressen med att hitta någon som kan ta hand om familjens djur så kan man välja ett hotell som erbjuder alternativet att välja ett djurvänligt rum. Då får alla vara med och dela den härliga tiden tillsammans. Ett hotell som erbjuder allt detta och mer därtill är ett hotell i Vimmerby.

När man ändå är i Astrid Lindgrens förlovade land kan man passa på att besöka Astrid Lindgrens Värld. En plats för hela familjen (även hundar i koppel) där man i levande miljöer kan se föreställningar och träffa de härliga karaktärerna Pippi Långstrump, Ronja Rövardotter, Rasmus på luffen, Bröderna Lejonhjärta, Karlsson på taket, Madicken och allas våran buspojke Emil i Lönneberga. I Vimmerby kan man också gå på Stadsmuseet Näktergalen, besöka Åbro bryggeri, titta på massor av motocross- och speedwaycyklar på Mx World Collection museet och hälsa på älgarna i Virum Älgpark.

Småland kan bjuda på underbara upplevelser för hela familjen och under vistelsen kan du bo högklassigt och uppfylla de behov som just din familj har. 

Eller så kanske man smyger iväg alldeles själv en helg och njuter av lugnet. Alla möjligheter finns för en härlig weekend hur du än väljer att spendera den.

 

Fler nyheter