Upptäck Gävle

31 oktober 2019 admin

Upptäck Gävle

Känner du dig lite sugen på att resa? Kanske vet du inte riktigt vart du vill åka? Ibland kan det vara skönt att resa innanför landets gränser. Det finns så många svenska pärlor att besöka. Gävle är helt klart en av dessa. Boka hotel i Gävle i god tid, så kan du i lugn och ro planera alla aktiviteterna när du vet att du har fått ett hotellrum.

Ät god mat

Det finns mängder av olika restauranger att välja mellan i Gävle. Oavsett om du vill äta vegetariskt, italienskt eller asiatiskt, finns det en restaurang eller ett café som passar din smak. Om man inte har så mycket extra tid till att hitta en bra restaurang, kan man alltid hitta en god bit mat på sitt hotel i Gävle. Men om man har tid, ska man absolut kika runt lite, för möjligheterna är oändliga när det kommer till just mat.

Upptäck och utforska

Det finns mycket att upptäcka och utforska i Gävle. Det finns något för både stora och små. Bada i badanläggningen Höjderbadet, besök Furuvikparkens alla fantastiska djur, besök fängelsemuseet eller bara koppla av i ett härligt och avslappnande spa. Det finns som sagt något för alla.

Om du redan nu har bestämt dig för vad du vill hitta på, försök då att hitta ett hotel i Gävle som ligger så nära de upplevelserna som möjligt. Det underlättar din resa enormt. Självklart finns det goda transportmöjligheter. Har man med sig små barn eller bara har svårt att ta sig fram själv, kan det vara trevligt att inte bo allt för långt bort från det man har tänkt besöka.

Shoppa loss

Om du älskar att shoppa, är Gävle helt klart ett paradis. Gävle City erbjuder en mängd olika butiker, caféer och restauranger. En dag i Gävle City passerar ofta riktigt snabbt. Många hotel i Gävle ligger i eller riktigt nära Gävle City, så det mesta finns inom gångavstånd.

Fler nyheter